В Дамяница футболистите  на Спортист  Своге победиха колегите си от

...
В Дамяница футболистите  на Спортист  Своге победиха колегите си от
Коментари Харесай

ОБЗОР: Контроли с участието на отбори от Югозападната Трета лига

В Дамяница футболистите  на „ Спортист ”  Своге победиха сътрудниците си от  „ Банско ”  с 1:0 в края на мачаНа добре квалифицирания терен в село Дамяница в надзорен мач се срещнаха тимовете на втородивизионния „ Спортист ” Своге и третодивизионния „ Банско ” от едноименния град.Двамата треньори заложиха на главните си футболисти. В отбора от Своге личаха млади момчета,  търсейки реализация в тима от Втора лига, поради опитните футболисти в редиците на „ Банско ”,  играли на високо равнище през своята кариера, се получи двуостър дуел с доста единоборства и себераздаване.Срещата мина равностойно като двата тима си разменяха рискови положения и пред двете порти. През първото полувреме момчетата от курортния град можеха да открият резултата след удар на Тодор Паланков и на няколко пъти посредством опитния таран Борислав Хазуров.
През първата част на мача възпитаниците на Петър Колев изграждаха образцови офанзиви, само че не съумяха да стигнат до освен това от това ударите им да бъдат парирани от стража на „ Банско ” Атанас Тъпигьозов.През второто полувреме статуквото на терена се резервира. След 70-тата минута тимът на „ Спортист ” стартира да владее повече топката на терена. Предвид множеството опитни състезатели в състава на „ Банско ”, при които умората стартира да си споделя думата, играта се придвижи в тяхната половина.Въпреки всичко отбраната на отбора от курортния град играеше доста сполучливо и позволяваше на противниковите нападатели да обстрелват от близко вратата им.
Точно когато всички виждаха по какъв начин двата тима ще се отдръпват при еднакъв резултат, в 90-тата минута след бърза контраофанзива Лукас Мартинс излезе самичък против вратаря, съумя да подаде на Йоан Маринов, който от към 25 метра насочи кълбото в мрежата и по този начин донесе триумф на своя отбор.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР